torstai 29. syyskuuta 2011

Muuttoa pukkaa

Tavoite saavutettu etulevyä lukuunottamatta
Tänään sitten sain "viimeisteltyä" (ihan valmiiksihan tätä tuskin koskaan saan =) ), talon. Laitoin väliseiniin valkoisiksi maalatut listat, ja maalasin välilattioiden sivut valkoisella. Talosta tuli oikein raikkaan näköinen.
Tämän jälkeen pätkin tikkuja ikkunanpuitteita varten. Ajattelin nimittäin laittaa feikki-ikkunat, kunhan keksin maisemat jostain. Yritin kuitenkin liimailla valmiit ikkunanpokan palat kasaan, mutta huonolla menestyksellä; ikkunasta tuli epämääräisen muotoinen, joten niitä ei kai voi koota kuin vasta sopivan taustan päälle...
Asukkaat tutkimassa uutta kotia

Tänään toin talon myös kotiin, sillä en raaski jättää sitä harjoittelun ajaksi koululle. Niinhän siinä sitten kävi etten malttanut olla laittamatta niitä vähiä (nyt valmiina olevia) taloon tulevia huonekaluja paikoilleen. Huonekaluja on kyllä tarkitus tehdä lisääkin, mutta tämän projekstin aikarajoissa en enää ehdi.
Myös asukkaat pääsivät tutustumaan uuteen kotiinsa, ja tyytyväisiähän he siihen vaikuttivat olevan. =D
ryhmäpotretti olohuoneessa

Kun en sitten enää keksinyt muuta viimeisteltävää, kokeilin cernit-massailua. Alku oli aika hankalaa, kun en oikein olisi keksinyt mitä tekisin. Ajattelin että taloon olisi kiva tehdä jotakin pientä.
Loppujen lopuksi tein muutaman tikkarin (tein samasta massaseoksesta kyllä isoja nappejakin). Tikkareista puuttuu kyllä vielä tikut, mutta semmoiset olisi tarkoitus tehdä lähitulevaisuudessa. Eli sitten kun muistan ostaa/ löydän hammastikkuja tähän talouteen.
tikkareita
Massa oli siis väriltään turkoosinvihreää, ja vaaleaa, miltei valkoista mintunvihreää. Aivan ihanan näköinen yhdistelmä. Värit kuitenkin tummenivat uunissa, ja näistä tikkareista tuli melko synkkiä. Myös tuo kuva on huono, ja vääristää värejä. (Onneksi napeissa, jotka siis ovat paljon isompia, pysyi värisävy paremmin). Taidan kuitenkin maalailla akryyliväreillä jotakin piristettä niihin, kunhan saan jonkin hyvän idean.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti