keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Lattian laittoa ja vähän muutakin

Tänään jatkoin projektiani hiomalla ensin ylimmän kerroksen väliseiniä, jotka olivat muutaman millin liian korkeat. Jaksoin kuitenkin hioa vaikka se tuskaa olikin. =P
Sen jälkeen tapetoin väliseinät.
Violettiin huoneeseen kaipasin jotakin piristettä, joten liimasin alalaitaan sinistä boordia, joka mielestäni piristi ilmettä huomattavasti. Boordia tulee myös sivuseiniin, mutta vasta sitten kun lattia ja seinät ovat paikallaan, jotta boordi tulee samaan tasoon.
sauma-aine vielä puuttuu
Seuraavaksi päätin käydä käsiksi kylpyhuoneen mosaiikkilattiaan. Sopivia paloja löytyi jonkin verran, mutta sain vasaroida yhden laatan pieniksi paloiksi. Oli oikein terapeuttista...
Kuten kuvasta siis huomaa, päädyin sinisävyisiin laattoihin, koska pidän sinisestä ja se sopii tapetin väriin.
Ennen palojen liimailua lattiaan kuumaliimasin keittiön ja kyklppärin väliseinän paikalleen, jotta palaset on helpompi asetella paikoilleen. Laatat liimasin ihan tavallisella erikeeperillä. Lopputulokseen laattojen asettelussa olen tyytyväinen (vielä). Saumaaminen jäi kuitenkin seuraavaan kertaan, sillä liiman pitää ensin kuivua.
Jotta keittiön lattia ei jäisi kovin matalaksi verrattuna kylpyhuoneen lattiaan, päätin askarrella lattialaudoituksen. (Tuo alkuperäisen lattian väri on aika ruma, vaikka se on hiottu.)
Laudat ovat samoja askartelutikkuja kuin eilen tekemäni panelit.
Laudoitus jäi kuitenkin vielä kesken, koska tunti päättyi. Toivottavasti ehdin huomenna tekemään sen loppuun ja maalaamaan sen. Väriksi olen ajatellut jotakin harmaasävyistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti